Om Oss


Technoblock Sinop AS leverer en stor range av kuldeanlegg for industri og handelsformål. Våre kunder er entreprenører i kuldebransjen. Technoblock har lenge vært markedsledende i Norge på kommersielle plugin- og splittaggregat til næringsmiddelindustrien og horeca (hotell, restuarant, kantiner). Vi har også levert noen av de mest innovative kuldeanleggene til industriformål de senere år, basert på moderne kuldemediumedium, ikke minst CO2.HistorieTechnoblock Sinop AS er resultatet av en fusjon i 2017, mellom to firmaer Technoblock Norge AS og Sinop Norge AS. Begge de opprinnelige firmaene ble etablert i 2002, med grundere som har erfaring fra kuldebransjen enda lenger tilbake i tid. Vi har levert kuldeanlegg, til det norske markedet siden 2002, uten avbrudd. Mange av kundene fra starten er fortsatt våre gode kunder og samarbeidspartnere den dag i dag.

 


Vår organisasjon består av folk med utdannelse som sivilingeniør innen industrielle prosessfag, kuldetekniske fag, mastergrad i økonomi- og finansfag, samt IT / Webdesign.


 

Technoblock Sinop AS leverer fremtidsrettede kuldeanlegg: Både skreddersydde og standardiserte aggregat, ferdig testet på fabrikk.

 
                                                                                                                              Technoblock Sinop AS

                         Adresse  : Skullerud Næringspark
                                        : Olaf Helsets vei 5
                                        : 0694 Oslo Norway
                         Telefon   : 22 37 22 00
                         Telefax   : 22 37 21 99
                         E-post     : post@technoblock.no
                         Kontortid : 08:30 - 17:00
Hjem | Om Oss | Produkter | Spørsmål/Svar | Kontakt Oss | Kundesenter | Løsninger
©Technoblock Sinop AS ©2005, All Rights Reserved.